Kine Haraldsen har far fra Frøya, men er oppvokst på Lillehammer. Hun bor nå i Oslo, der hun for tiden forbereder seg til finalen i Miss Universe Norge. Deretter vil tiden vise om hun kommer videre til den internasjonale finalen i New York. Nå trenger hun bare nok stemmer fra folket.

Kan du fortelle kort om deg selv?

- Jeg er en jente på 22 år som er bosatt i Oslo. Jeg jobber som danser og modell. Jeg er med i en showgruppe som heter VivaWorld, der vi blant annet holder på med flammeblåsing, aerialhoop, tissu og akrobatikk. Jeg er veldig glad i dyr og har en liten Miniatyr Pincher som heter Toffie.

Hvorfor meldte du deg på Miss Universe?

- Jeg meldte meg på Miss Universe fordi jeg ville gjøre noe annerledes. Jeg følte jeg var klar for en ny utfordring, samtidig som det vil være en ære og representere Norge i den internasjonale finalen.

Hvilket forhold har du til Frøya?

- Mitt forhold til Frøya er jo litt spesielt, det er en plass jeg er veldig glad i, selv om jeg ikke har vært der så mye de siste årene. Jeg ble født på Levanger, men bodde på Inderøya før jeg flyttet videre til Lillehammer. Jeg har mye familie som bor på Frøya.

Hvordan har veien mot finalist gått?

- Veldig bra,  jeg har fått mye støtte. Det er noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg har også lært nye ting som er bra å kunne ta med seg videre i livet. I denne prosessen har jeg blant annet fått bevegd meg ut av min egen komfort sone.

Hva er veien videre?

- Veien videre framover nå vil dreie seg mye om forberedelser til finalen. Man må være godt forberedt om man skal ut i den internasjonale finalen

Hva må til for at du skal vinne?

-  Man må stå på, og vise viljestyrke. Man må kunne bevise at man er en god representant for landet sitt.

Har du et motto?

- Følg drømmene dine! Aldri tro det er umulig eller la noen fortelle deg at det er umulig. Stå på og ikke gi deg, så vil du lykkes, men gjør det på ærlig vis, ikke tråkk på noen andre for å selv løfte deg opp.