Med sørvestlig liten kuling, grå himmel og 10-12 grader i lufta, satte været sitt preg på lørdagens arrangement Sommer-Titran. Det føltes som den store Blåsbortdagen, og alle snakket om været. Ekte titterværinger vet imidlertid å ta værforbehold, så det meste foregikk innendørs.

Salgsmesse i fiskarheimen

Titran fiskarheim var fylt av ulike salgsboder, alt fra toppluer og brystholdere, til spekemat, glasskunst og husholdningsartikler i plast. I tillegg var det loddsalg og tombola, alt til inntekt for fiskarheimen.

Folk kom i jamt sig, og det var liv og røre i fiskarheimen hele dagen. I tillegg byr fiskarheimen på matsalg denne helga, slik at folk kan få stagget sulten. Loppemarkedet i kjelleren er også åpent, så det er mulighet for å sikre seg godbiter der.

Ingen møtte opp til omvisning

Sommer-Titran hadde annonsert med omvisning på Titran med kjentmann Morten Gaustad, men her møtte ingen opp, og Morten selv forteller at det trolig er været som har skylda.

- Det er nok på grunn av været at det ikke møter opp folk. I fjor hadde jeg omvisning, og da deltok 18 stykker, tilreisende folk som var nysgjerrige på Titran. I dag møtte ingen, men det er ny sjanse i morgen (søndag), og jeg håper at det da kommer noen. Om det blir regn, har jeg fått lånt nøkkelen til kapellet, så da er det mulig å ta mesteparten av praten der inne.

Kysttreff

Islanders American Car Club hadde valgt en tur til Titran på sitt kysttreff i år, og skuelystne kunne beundre amerikanske biler og andre veterankjøretøy på kaia. Til sammen var det tolv biler som deltok på turen til Titran.