Nora Sivertsen Mathisen driver bloggen FitnessNora, og er også en av fem fem bloggere som er samlet her på lokalavisas blogg-oversikt. Etter denne helga skriver frøyværingen, som til vanlig bor i Trondheim, om en perfekt jentehelg her hjemme på Frøya.

- En perfekt lørdagskveld for meg ser kanskje litt annerledes ut enn mange andre sin. Men for meg handler helgene om å få slappet av, lade alle batterier og spise god mat i godt selskap. Det er så viktig med restitusjon, å la kroppen hente seg igjen etter arbeids- og treningsuka, skriver Nora

- Lørdagskvelden min med bestis Drea på Hotell Frøya var perfekt i mine øyne, jeg kunne virkelig ikke kost meg mer! Vi koste oss skikkelig i velværeavdelingen på hotellet, spesielt i massasje-jacuzzien, skriver Nora.

- Etter alt for mye mat bestemte vi oss for å ta en liten rusletur i finværet. Det er jo så fantastisk fint på Frøya, med naturen rett utenfor døra. Jeg hadde store planer om å bade litt, og tok med en håndduk ned til fjæra. Med en temperatur på 4 grader i vannet kan dere tro jeg snudde fort, haha! Skal ikke skryte på meg at jeg er noen badenymfe, annet enn i jazucci! Jeg skal jo til Frøya i sommer også, så jeg får heller satse på å ta igjen badinga da. Enn så lenge holder jeg meg på land! skriver hun på bloggen.

Hele bloggen, med alle bildene, finner du her