På lørdag var det duket for Marte Hallem-konsert ved Hotell Frøya.

Overnattinger og billetter

Som avisa har skrevet tidligere, så har Hotell Frøya valgt å støtte "Krafttak mot kreft i øyregionen" på følgende vis:

- Som Dolmsundet Hotell gjør, så ønsker vi også å gi 10 kroner av hver overnatting vi har i mars. Basert på fjorårets tall, vil dette bli rundt kr. 12.000,-, forteller daglig leder Valborg Bekken til lokalavisa. Hun la også til følgende:

- Lørdag 21.mars har vi konsert med Marte Hallem med musikere på Hotell Frøya og i denne forbindelsen ønsker vi å gi kr. 100,- per solgte billett.

Marte Hallem-konserten

- Det var mye som skjedde rundt omkring i øyregionen på lørdag, derfor kom det mindre folk enn vi forventet, men det ble en veldig fin og stemningsfull kveld for de 50 personene som møtte opp på konsert med Marte Hallem på lørdag, sier Valborg Bekken mandag ettermiddag.

- 50 personer var på konsert og dermed gir vi kr.5000,- til Kreftforeningen. Vi gleder oss nå til å se hvor mange overnattingsgjester vi får totalt i mars, her blir det helt sikkert en bra sum til "Krafttak mot kreft".

4212.05.13731

Det er opprettet et lokalt innsamlingsnummer felles for Hitra og Frøya hvor bedrifter og privatpersoner kan betale inn sitt støttebeløp. Kontoen er åpen gjennom hele mars. (Etterpå vil banken summere beløpene som er kommet inn fra de to øyene og finne ut om Frøya eller Hitra ga mest).

Kontonummeret er 4212.05.13731

Merk gjerne innbetalingen med navn/kommune.

Marte Hallem konserten ved Hotell Frøya, ble til 5000 kroner i innsamlingsaksjonen "Krafttak mot kreft".