Husker du Kissi? 101-åringen fra Stadsbygd, nå bosatt i Rissa, og som reiste på rundtur helt ut til Halten i august i fjor? Lokalavisa lot seg sjarmere av den flotte damen med hvite krøller på et oppvakt hode, og det ble derfor en reportasje i avisa.

Da fortalte Kissi Brødreskift at hun og mannen dyrket poteter og grønnsaker i Stadsbygda, og dette solgte de blant annet til butikkene på Sauøya og Sørburøya. Etter at hun hadde passert 101 år fikk hun sjansen til å se fiskeværene hun hadde levert varer til, og også Halten.

- Det var mange fiskere fra Stadsbygda som holdt til i Halten, så jeg hørte mye om fiskeværet. Nå har det vært enestående og fått se øyrekka med egne øyne, sa den humørfylte damen i fjor sommer.

Underveis i samtalen avslørte Kissi at hun trodde at alt "ugraset" hun hadde spist hele livet hadde holdt henne frisk, og gjort at hun hadde oppnådd så høy alder. Om Kissi har flere livsforlengende hemmeligheter får du kanskje se i programmet "Evig liv" på NRK1 etter Dagsrevyen i kveld (Skjærtorsdag).