- Karsk og bannjskap e faan mæ tærapi. Billiger enj psykolog e det å, sa Prepple til et publikum i ekstase.

Men aller først

Departure gjorde alt de kunne for å sette folk i maksimal stemning før selveste Dum Dum Boys entret scenen. Bandet spilte hit etter hit, og leverte en flott konsert men det var ingen tvil om hvem publikum ventet på denne gang.

Så smalt det

For da Dum Dum Boys første toner fra ”Lunta brenner” runget utover Hopsjø Amfi, gikk det opp for folk hvem det var som faktisk sto foran dem til drøye to timers disposisjon.

- Været kan ikke vi gjøre noe med. Men festen, den ordner vi, sa Prepple Houmb til sitt skrikende publikum.

Fra midten og helt hjem

Da ”englefjes” kom sivende ut av det godt tunede pa-anlegget, først da tok det for alvor av, og hele forsamlingen brøt ut i rungende allsang.

- Karsk å Bannjskap e faan mæ tærapi. Billiger enj psykolog e det å, ropte Prepple ut til et publikum i ekstase.

”Blir aldri slaven din”

Og i vant og god dumdum-stil hørte vi Kjartan Kristiansens fengslende gitarriff til låta ”Slave.” Publikum ventet spent og endelig kastet Prepple skjorta, helte en dahls over hodet og gredde håret bakover. HERLIG

Bandet rullet pent opp og spilte ekstranumrene SplitterPine , Enhjørning og Metallichvit, mens godt over tusen folk veltet rundt i det noe løse underlaget. Og om det var bløtt, litt kaldt og litt mye folk på dass, det var fett. Det var Dum Dum Boys. Det var BRILLEFINT.