Politiet fikk ved halv-tre tida natt til 21.juli melding om en hard slåsskamp utenfor butikken på Melandsjø. Flere personer var i følge politiet på stedet og minst to personer fra Hitra, begge i begynnelsen av 20-årene,  var aktive i slåsskampen. Det ble opplyst fra politiets operasjonssentral at den ene personen trolig ble påført brudd i nese og kjeve, men nå kan det vise seg at skadene kanskje ikke er så omfattende.

- Uansett alvorlig

- Det er ikke sikkert det var noe brudd i nese og kjeve likevel. Vi har sendt en forespørsel til legevakten og venter nå på en uttalelse fra lege på skadene som ble påført. Men vi synes uansett det er alvorlig at en person blir sparket og slått mens han ligger i bakken, sier Magnus Solberg ved Hitra lensmannskontor.

Saken er under etterforskning og både de involverte og vitner på stedet er avhørt, men hendelsesforløpet er fremdeles noe uklart.

- Sparket og slått

- De er ikke helt enige om forløpet til situasjonen, men det skal ha oppstått en uoverenstemmelse og så skal det ha oppstått en slåsskamp der en person har endt i bakken mens han ble sparket og slått.  Ut fra det som har kommet frem skal noen også ha prøvd å gå imellom for å prøve å stoppe slåssingen. Ingen av de andre personene på stedet er under etterforskning for medvirkning til slåssingen, sier Solberg.

Politiet venter også på å få bekreftet skader på mannen som skal ha slått og sparket.

- Vurdering av politijurist

- Begge parter hevder at de har blitt påført skader. Derfor har vi sendt inn en anmodning om legeuttalelse både på den siktede og den fornærmede. Når vi har fått det vil saken bli sendt til politijurist for vurdering av hva vi gjør videre, sier Solberg.