I sommer inviterer Salmar fastboende og tilreisende til å komme på besøk på Innovamar på Nordskaget. Hensikten med dette er å vise folk hva man holder på med.

- Veldig mange mennesker har spurt om å få se fabrikken på Nordskaget, og nå vil man få mulighet til å besøke verdens mest moderne laksefabrikk, og samtidig få innsyn i hva denne næringen er og dets betydning for lokalsamfunnet, sier konsernsjef Leif Inge Nordhammer.

Nordhammer lover at fabrikken kan by på en informativ og spennende time.

- Salmar har ingen ting å skjule, vi er stolte av det vi skaper av arbeidsplasser og verdier. Vi oppfatter oss selv som matvareprodusenter og ønsker at folk skal få et «eierforhold» til Salmar på lik linje med vi som jobber her. Besøkende får se prosessen, fra laksen kommer fra sjøen til den ligger ferdig frosset i en eske og skal til Tyskland. En fascinerende, men kort reise, sier han, og legger til: - Kanskje noen av de som besøker Salmar vil begynne å jobbe sammen med oss, hvem vet.

Besøkene blir organisert hver tirdag gjennom sommeren, fra uke 27 til uke 33. For  å ha en viss form for kontroll, ønsker bedriften et forhåndsvarsel om hvem som kommer og når. Dette ønsker Salmar skjer via epost (resepsjon@salmar.no)