Da TNS Metrix leverte de offisielle trafikktallene for nettaviser mandag formiddag, var lokalavisas nettavis registrert med nye rekorder både på antall unike brukere på ukebasis, antall sidevisninger og antall besøk.

Veldig mange har vist stor interesse for å følge med på uværet "Berit", men også trafikale hendelser og mer kuriøse nyheter har dratt besøkstallet opp den siste uka.

Ny toppnotering

Totalt ble det registrert 39.477 unike brukere på hitra-froya.no i uke 47. Dette er 70 flere enn tidligere toppnotering. 4. kvartalet sett under ett har hitra-froya.no nå et gjennomsnitt på over 25.800 unike brukere i uka. På månedsbasis har vi så langt i år et snitt på 55.800 unike brukere, der oktober så langt er toppnoteringen med nesten 83.000 unike brukere på en måned.

Mest pop i Midt-Norge

Også antallet ganger hver enkelt bruker er innom lokalavisa har satt ny rekord sist uke. Da ble vi besøkt 93.000 ganger.

Gjennomsnittet i 4. kvartal er så langt 64.730 besøk, noe som gjør hitra-froya.no til en av de aller mest populære lokalavisene på nett i hele Midt-Norge.

Og som ikke dette var nok, satte vi også rekord i antall nedlastede sider. Forrige uke ble våre artikler vist hele 273.344 ganger, ifølge TNS Metrix. Det gir et snitt gjennom fjerde kvartal på tett oppunder 200.000 sidevisninger i uka.