De siste åra har KN Entreprenør vært involvert i det meste som har skjedd av store byggeprosjekter på Hitra og Frøya. I 2014 omsatte firmaet for 61,5 millioner kroner, og satt igjen med et resultat på 3,4 millioner. Kevin Nordbotn står fortsatt som ene-eier av firmaet.

- Vi har vært heldige med markedet. Veksten i firmaet gjenspeiler den store aktiviteten vi har på Hitra og Frøya, sier Kevin Nordbotn til lokalavisa.

Har tatt av de siste fem årene

Det er særlig de siste fem åra at firmaet har vokst.

- Fram til 2010 hadde vi som oftest oppdrag for det private. Det var da vi kom inn og fikk oppdrag for kommunene at det virkelig begynte å ta av, sier Nordbotn.

Fra 2012 til 2013 doblet KN Entreprenør omsetningen fra 20 millioner til 40. Året etter der igjen omsatte de for 61.5 millioner. Dette året fullførte de da også grunnarbeidet ved Frøya kultur- og kompetansesenter, Kysthavna på Sandstad og miljøgata gjennom Sistranda sentrum.

Nordhammarvika og Jøsnøya

Så langt i år har de også hatt godt med oppdrag. Akkurat nå arbeider de med infrastrukturen til Aqualine i Nordhammarvika industripark, vannledningen til Jøsnøya pluss at de har jobben med høydebassenget på Mausund.

- Det er gjort unna mye på Frøya nå, så kanskje blir det en liten pause med større prosjekter der. Men nå starter jo utbyggingene på Jøsnøya for fullt. Så jeg har trua på at det blir arbeid på oss i årene som kommer, også, sier Kevin Nordbotn, eier og daglig leder av KN Entreprenør.