Engasjementet er stort rundt om i landet etter å få sikret seg den ekstrakonserten som sommershowet til VGlista har lovet å ta ut av storbyene. VGlista og sponsorene har lovet å komme til den byen/tettstedet som klarer å lage mest sprell

Tidligere i uka kunne leserne av Hitra-Frøya se Frøya kommunestyre gjøre "vedtak" på at showet skal hit. Og på sosiale medier finner vi for tida flere lokale video-eksempler på at kreativiteten er stor.

Som denne fra legekontoret på Sistranda, hvor Peggy Alice Johansen står bak delingen av en videosnutt der sykepleierne har gjort alle mulige forsøk på å vekke pasienten (i kommunens lege Lapinskis skikkelse) til live. Plutselig så lykkes de ...

Se videoen i toppen av denne artikkelen

Gratiskonserten VG-lista spiller normalt i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Denne sommeren vil de også bevege seg utover i distriktene - til den byen eller tettstedet som klarer å komme opp med mest sprell.

To ting teller: engasjement og kreativitet! Det er laget lokale Facebook-grupper for kampanjen både på Hitra og Frøya, og informasjon om hvordan man sender inn sine lokale bidrag finnes på vglista.no.