Idrettshallen på Fillan kommer til å bli stengt fra tirsdag 26. januar, til og med fredag 29.januar.

- Vi stenger på grunn av at det skal monteres en ny, mobil tribuneløsning i hallen. Samtidig skal det også monteres en ekstra skillevegg, forteller daglig leder i Hitrahallene, Ann Kristin Kjerringvåg Willmann.

Mobil tribuneløsning

Den nye mobile tribuneløsningen er en del av Hitra kommunes "storstue" -utbedringer i den allerede eksisterende idrettshallen.

- Tribuneløsningen kommer til å ha plass til omtrent 220 tilskuere. Så da blir det mulig å kjøre storkino, konferanser og ikke minst teaterforestillinger og konserter i Hitrahallen i tiden framover.

Varmtlager

Willmann forteller at det er en god stund siden tribuneløsningen ble bestilt, - men vi har ikke kunne tatt den i mot på grunn av lagerplass. Men nå er snart det nye varmlageret til Hitrahallen også ferdig bygd.

Siden det også er blitt montert en ny og større dør inn til hallen, kan tribuneløsningen  som kommer til å bli stående på varmlageret til vanlig, enkelt kjøres rett inn i hallen ved behov.

Må stenge hallen helt

Willmann sier det blir mye arbeid med monteringen.

- Også må det også en del testing til. Derfor må hallen stenges helt i dagene dette arbeidet pågår. Så alle kroppsøvingstimer og treninger vil utgå disse fire dagene og kveldene.

Den daglige lederen i Hitrahallen, sier det blir spennende å endelig få på plass tribuneløsningen.

- Hitras nye "storstue" begynner å ta form.