Etter å vært sammen i nesten en mannsalder, fant Paul Ingar Udtian og Mona Kristin Myrseth at det var på tide å gifte seg, om enn på et noe utradisjonelt vis.

Planen var at Paul Ingar skulle kjøre en runde med sin 4000 hk Top Metanol dragster for så å spasere bort til sin brud, med gifteringen i lomma på kjøredressen. Men på grunn av regnvær ble kjøringen avlyst. Likevel fikk Udtian startet motoren og ruset den slik at bryllupet kunne ringes inn slik det sømmer seg for en dragsterfamilie.

Så sto prest Nina Brevik klar til å vie paret, med parets døtre Maja og Mari som brudepiker, også de i kjøredress. Men bruden Mona stilte ferdig pyntet i hvit brudekjole, med pluggledninger hengende i brudebuketten. Og mens overraskede venner og bilinteresserte så på, sa de ja til hverandre i teltet til Islanders dragracing team.

At det ble bryllup med motorbrøl , i stedet for orgelmusikk falt seg helt naturlig for den motorinteresserte familien.

- Vi har tenkt lenge på å gifte oss, men tiden går så fort, så det har ikke blitt noe av. Men på et Amcartreff på Hitra kom vi på at vi skulle gifte oss under dragracestevnet på Frøya. Det falt seg egentlig helt naturlig, for hele familien har drevet med motorsport hele livet. Det er det vi lever og ånder for, sier Udtian.

Motorbryllup: Etter å vært sammen i nesten en mannsalder, fant Paul Ingar Udtian og Mona Kristin Myrseth at det var på tide å gifte seg, om enn på et noe utradisjonelt vis.