Gry Reppe, som vikarierer som daglig leder på Frivillighetssentralen, og Gunhild Riiber, biblioteksjef på Frøya bibliotek, gikk i desember sammen om en konkurranse for å skape oppmerksomhet rundt facebook-sidene sine. I går trakk Nils Jørgen Karlsen fra Trøndersk kystkompetanse to heldige vinnere, som i dag fikk premiene høytidlig overlevert i Frivillighetssentralens lokaler.

To heldige vinnere

Konkurransen foregikk i hele desember, og var i form av gåter. For å kunne vinne måtte man ikke svare rett. For å være med i trekningen holdt det å delta. Det var Mariann Arntzen som gikk av med seieren, og som fikk ei stor kurv med blant annet frukt, flaxlodd og et verktøyskrin. Andreplassen, en blomsterbukett, vant Hege Hammervold. (Hege var ikke tilstede under overrekelsen, men hennes mor Turid Hammervold tok i mot premien for henne.)

- Jeg hadde nesten glemt at det var en konkurranse, jeg! Jeg syns bare det var utrolig gøy med disse gåtene. Jeg elsker sånn hjernetrim, og gledet meg til en ny gåte hver dag, sier den glade vinneren.

Kultursjef Knut Arne Strømøy var også tilstede under overrekkelsen.

- Disse damene har så mye engasjement, og det er bra, sier Strømøy om Riiber og Reppe.

Vil bruke sosiale medier mer

Gry Reppe har stor tro på sosiale medier som kommunikasjonsverktøy.

- Det er Gunhild Riiber som skal ha all ære for denne konkurransen, altså. Vi dro i gang denne konkurransen for at sidene til Frivillighetssentralen og Frøya bibliotek på Facebook skal bli sett. Vi ønsker å øke aktiviteten der. Vi har allerede fått stort utbytte ut av konkurransen med tanke på hvor mange som er innom sidene våre. Torsdagslunsjene våre her på Frivillighetssentralen blir bare mer og mer populære, og det setter vi veldig pris på, forteller Reppe.

- Men vi har selvfølgelig plass til fler, legger hun til med glimt i øyet, og lover med det samme fler konkurranser i tiden som kommer.