Eiendommen ble solgt sist søndag, sier Sigbjørn Larsen.

Han forteller at han fikk mange henvendelser på eiendommen etter sin originale annonse.

Se:Selger eiendom med strandlinje og pallegjerde

Eiendommer dekker det meste av det som tidligere var fergeleie og oppstillingsplass på Flatval, og som Larsen vant eiendomsretten på etter å ha gått til sak mot Statens vegvesen. Eiendommen har strandlinje, men er regulert som indutrsiområde. Larsen vil ikke fortelle om det er en lokal kjøper.

- Det er en investor. Og kjøper er innforstått med det kommunale kravet. Mer vil jeg ikke si. Inntil videre er den avtalen hemmelig, sier Sigbjørn Larsen.

Søker byggetillatelse

Men han kan fortelle at han også nå har sluttet fred med kommunen, gjennom å ha bestemt seg for å søke om byggetillatelse på det omstridte pallegjerdet.

- Vi hadde et møte med ordfører, teknisk sjef og saksbehandler. Jeg har jo også tidligere fått signal om at hvis jeg bare søkte, og fylte oppkravene om sparkling og maling, så kunne gjerdet stå. Se nå har jeg inngått våpenhvile. Jeg skal oppfylle kravene om å sparkle disse spikerhullene og male en gang til, og så skal jeg søke om byggetillatelse, sier Larsen.

Har ikke lovet at det skal få stå

Saksbehandler Otto Falkenberg bekrefter at saken som var på vei til fylkesmannen, nå er stoppet, og at kommunen avventer søknad.

Se: Sigbjørns gjerde til fylkesmannen

- Men vi har ikke lovet at gjerde skal stå. Nå får vi en søknad, og skal behandle den. Det er for tidlig å si noe om utfallet der, sier Otto Falkenberg.

Han opplyser at en slik byggesøknad vil bli behandlet innen tre uker etter at den er mottatt.