Lars Christian Larsen (39) er seniorlaget til Frøya FK sin hjelpetrener denne sesongen.

I tillegg må han belage seg på at det nok blir litt spilletid i år, forteller Lars Christian, selv om han egentlig la fotballskoene på hylla etter fjorårets sesong.

- Stort sett er det de samme spillerne på laget i år, som i fjor. I tillegg er det er par spillere som har vært i miljøet tidligere, som er tilbake igjen i år. Sist sesong kranglet vi oss mot nedrykk og det var ikke behagelig. Nå vil vi snu dette til å gjelde øvre delen av tabellen i steden for og det har spillerne våre gitt uttrykk for at de ønsker, , forteller Larsen.

Skal de klare å bli blant de 4-5 sterkeste lagene i puljen sin i fjerdedivisjon i år, krever det kontinuerlig innsats fra alle mann, slår hjelpetreneren fast.

Lars Christian forteller at han har treningererfaring fra før, blant annet har han steppa inn en del som trener på seniorlaget tidligere.

I år er det også ny hovedtrener på plass og Larsen ser frem til å samarbeide med han, - jeg er spent og gleder meg til å trene Frøyas seniorlag sammen med Ketil Fjæran. Ketil er tydelig på hva han vil. Han er god med spillerne, engasjert og drivende, så Ketil blir en bra kar å få til Frøya FK, slår Larsen fast.