Vogntog og andre større kjøretøyer har skapt store problemer med trafikkavviklingen på veien mellom Ansnes og Fillan i dag. Flere har gjennom dagen hatt store problemer i bakkene ved Glørstad-krysset.

Det lokale politiet er fullt opptatt med trafikkstyring rundt om i øyregionen. Politiets operasjonsleder i Trondheim opplyste ved 15-tida at det da var mulig for små kjøretøyer å passere området Eid/Rønningan, mens store biler fortsatt sto fast i korka.

- Men dette veksler fra minutt til minutt, sa operasjonsleder til lokalavisa da.

Også før kl.17 var det igjen lang kø i samme område. Da personbilene omsider ble sluppet forbi, kunne en bilist telle hele 18 vogntog samt en buss som sto og ventet. I tillegg hadde en brøytebil kjørt seg fast.

- Her er det med andre ord fulllt kaos, fastslår bilisten.

Og det bekrefter også politiet ved 18-tida.

- Brøytebilen har også satt seg fast og det meste har tydeligvis gått gæli, sier operasjonsleder Tor Mauseth ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Også på Fillan har vi nå i ettermiddag mottatt melding om at et vogntog har kjørt i grøfta. Ifølge meldingen står bilen mellom veien og gangveien og har kjørt i en lyktestolpe. Den saken har vi ikke fått sjekket opp ennå, men trafikken skal kunne gå som normalt her, sier Mauseth.

Ved 19-tiden kom det melding om at veien til/fra Ansnes var åpnet igjen.

Det har i dag kommet over 20 centimeter nysnø flere steder i øyregionen.

Leserfoto
Leserfoto