I dag (torsdag) åpnet tatovør Dan Espensen dørene til sitt splitter nye tatostudio i den gamle blomsterlåven på Sistranda. Dan, som tidligere har drevet studio i Trondheim, la for en tid tilbake ned butikken for å flytte det hele ut til Frøya.

- Sønnen min starter jo på skolen her nå til høsten, og da tenkte jeg hvorfor ikke bare flytte butikken, det kan jo godt hende det kan bli populært.

God oppslutning

På facebook og ellers i miljøet har den opprinnelige danske tattovøren høstet mye positiv respons i forkant av åpningen. Og kanskje blir det ikke så mye annerledes å drive studio her ute i regionen.

- Her ute på Frøya er jo kostnadene knyttet til drift også mindre, så om det kommer litt mindre inn går det vel kanskje opp i opp. Det vet man jo ikke før man har prøvd, sier en optimistisk Dan Espensen.

Oldschool og Japanese

Siste mote på tatofronten er det Dan velger å kalle ”old school og japanese” og det er på mange måter en utvikling han liker godt .

– Vi ligger en del år bak resten av Skandinavia når det gjelder mønstre. Men nå ser det ut til at tribalens tid er svunnen også her til land, sier Dan Espensen, som vil ønske alle velkomne til en hyggelig prat hos Lucky Diamond Tato.