Roger Antonsen sa opp sin stilling  som rådmann i Hitra kommune i januar, etter å ha ledet kommunens administrasjon i fire år.

Han har nå takket ja til en ledende stilling i Bewi på Frøya.

- Jeg begynner som konsernkoordinator i Bewi, som rett og slett er en rådmannsrolle i Bewi-systemet, der jeg skal koordinere og optimalisere driften. Jobben treffer veldig godt med bakgrunnen jeg har fra tidligere arbeidsliv, forteller Antonsen.

Han har tidligere fortalt til hitra-froya.no at rådmannsjobben har vært veldig krevende, og at han brukt veldig mye tid på jobb.

Antonsen gir seg som rådmann

- Alt har sin tid. Da jeg fikk tilbud fra Bewi valgte jeg å takke ja. Jeg gleder meg og har store forventninger til jobben. Bewi er en bedrift som er veldig ekspansiv, og har levert det markedet etterspør av emballasje, og som samtidig har vært banebrytende med å tenke på smarte løsninger for emballasje, sier Antonsen.

Han starter i stillingen i begynnelsen av mai.

Økonomisjef- og assisterende rådmann Edel Myhren går da inn som konstituert rådmann.

Ny rådmann før sommerferien

Hitra kommune har engasjert rekrutteringsbyrået Headvisor, som sammen med ordfører, opposisjonsleder Dag Willmann(H) og to tillitsvalgte, som forhåpentlig skal ha innstilling til ny rådmann klar til kommunestyret før sommerferien.