Frøya åpnet i medvind i dobbelt forstand. De presset Hitra tilbake på banen, og hadde flere gode målsjanser. Spesielt på corner var Frøya farlige. Det var Leif Jone Strømmø som scoret etter kaos foran Hitramålet på corner. Olav Bekken sørget for 2-0 etter at Hitra- keeper måtte gi retur på et frispark fra Jøran Adolfsen.

Frøya dominerte hele første omgang og Hitra hadde knapt en målsjanse i løpet av omgangen. Første omgangs klart beste spiller var unggutten Jøran Adolfsen som fra sentral midtbane hadde mange fine pasninger, og var vanskelig for Hitraspillerne å få kontroll på. Fin teknikk og god spillefortåelse tross ung alder gjør Adolfsen til en meget spennende spiller som også scoret i forrige A-kamp for Frøya.

Andre omgang ble jevnere, men Hitra presset mest i medvind. Roar Strand Hansen og Roar Pedersen sørget for 2-2, og det avgjørende målet kom etter et flott frispark fra Bjørn Tøften hvor Bård Strøm headet utagbart for keeper på lengste stolpe. På Hitra spilte Bjørn Tøften midtstopper med stor autoritet, og det var ikke lett for frøyaangriperne å komme rundt den rutinert reven.

I de siste minuttene prøvde Frøya forgjeves å utligne, og hadde noen farlige målsjanser. Hitra vant, men det kunne like godt ha endt uavgjort.

Dommeren hadde en vanskelig oppgave uten linjemenn, og blåste litt i hytt og pine, men det slo likt ut begge veier.

BILDE: Leif Jone Strømmø og Olav Bekken scoret begge mot Hitra. Jimmy Glørstad i gul Hitradrakt spilte en god kamp.