Lokalavisa Hitra-Frøya setter pris på å bli tipset om små og store hendelser og begivenheter i øyregionen, både de glade historiene og de mindre hyggelige.

Tips og andre bidrag som leder fram til en sak, honorerer vi med tipslodd (skrapelodd). Nedenfor finner du et lite utvalg av saker som har medført utsendelse av tipslodd fra oss.

Har du et tips om hva lokalavisa bør skrive om? Eller bilder/video fra en hendelse?

* Send SMS eller MMS til 2399 med kodeord HF TIPS

* Send epost til post@hitra-froya.no

* Ring oss på 72 44 04 00

* Tårnagentene klatret til topps i Sandstad kirke

Koselige bilder og en liten rapport fra da Sandstad kirke hadde besøk av unge tårnagenter.

* Søppel langs veien

Ikke vakkert akkurat, når vinterens etterlatenskaper fra oss bilister kommer tilsyne i veigrøfter. - Det et vår! Det spirer og gror langs veien Fillan-Ansnes, er vår tipsers ironiske tekst bilder av rot og skrot i grøftene. Dessverre er dette bare få eksempler på forsøplinga langs mange av veiene våre.

* Rib-turen endte dramatisk

Ernesta Saldukaite skulle bare ut på en fartsfylt tur med RIB, sammen med kjæresten, broren og fire venner fra Litauen. Da de var på vei tilbake fra turen i stor fart, filmer Ernesta fra forrest i båten med mobiltelefonen sin. Så går det plutselig det galt.

- Farten var for høy, og plutselig fløy fem personer opp i været og havnet i vannet. Vi overlevde, men kanskje jeg kan si at vi er født på ny. Takk Gud for at vi er i live, sier Ernesta.

* Valgt inn på Ap-lista, ble andrekandidat for Miljøpartiet

Da nominasjonsmøtet for Frøya Arbeiderparti vedtok sin liste til kommunevalget, stod Tove Berge Knutsen fra Mausund på 17. plass på lista. Da Miljøpartiet De Grønne leverte sin liste rett før fristen gikk ut, hadde de den samme Tove Berge Knutsen på andreplass.

* Dansetreff i Kvenvær

Hitra Seniordans fikk besøk fra Frøya seniordans. I ungdomshuset på Kvenvær koste de seg med dansing, mye god mat og hyggelig prat samt utlodning.

* Øyjente videre til landsfinalen i UKM

Ingen av bidragene fra Hitra og Frøya gikk videre fra fylkesmønstringa i UKM på Støren. Men likevel vil øyregionen være representert i landsmønstringa gjennom Hitra-jenta Linnéa Anna Margareta Erlingsson. Hun går tredjeåret på Katedralskolen i Trondheim og danser i gruppa Grand pas d´action.