Arrangementskomiteen smilende og klare for start. (Foto: Kim Jektvik/Videomagi)

Sofie Rabben, Hanne Lassen, Bjørg Karin Lassen, Bjørg Rabben og Kirsti Mathisen brukte torsdagskvelden til å klargjøre tidtakings-brikker og startnummer til hele 770 startende i lørdagens Tour de Frøya. I etterkant er det kommet til enda flere deltakere, slik at det lørdag formiddag meldes om hele 798 startende.

Den gamle deltakerrekorden på 600 blir dermed kraftig slått. - Vi er storfornøyd og vi er i rute, sier Heidi Glørstad Nielsen i arrangementskomiteen.

TOUR DE FRØYA 2010, SE VIDEO HER

TOUR DE FRØYA 2009, SE VIDEO HER

I tillegg til startnummer og brikker, inneholder pakken til deltakerne en ukjent overraskelse. Arrangøren forventer at de første syklistene begynner å gjøre seg klare allerede i kveld, fredag, og starter utlevering av startnummer fra kl. 18.

Arrangøren varsler andre veifarende om at sykkelløpet, som starter i Sistranda klokka 12, vil medføre redusert framkommelighet på hovedveien rundt Frøya en tid framover. De ber om at bilister tar hensyn, og at lokalbefolkninga stiller opp som heiagjeng langs løypa, som går via Flatval, Nordskaget, Ervika og tilbake til Sistranda.

Sofie Rabben og Hanne Tobiassen Lassen i full gang med å forberede årets store sykkelbegivenhet på kysten. (Foto: Arrangøren)