Håper å motivere Marit til å fortsette

- Etter tidenes sesong i skisporet, og etter å ha oppnådd alt en skiløper kan oppnå i karrieren, er redselen selvfølgelig stor for at Marit Bjørgen skal gi seg, sier artist og låtskriver Charlotte Audestad, derfor har hun laget låta "Ikke gi dæ no".

- Låta og musikkvideoen er en hyllest til skidronninga og all gleden hun har gitt oss gjennom en lang karriere, som forhåpentligvis motiverer henne til å fortsette noen år til. Forhåpentligvis fram mot VM i 2039.

Bursdagsgave

Videoen ble spilt inn på Marinen tirsdag kveld og den slippes allerede i dag, 21. mars, på skidronninga fra Rognes sin 35 årsdag.

- Først og fremst håper jeg at Marit blir glad for bursdagsgaven! Hun er et fantastisk forbilde for alle - ikke bare for folk som driver med idrett, men for alle oss andre også.

Hun har nok press på seg og meninger som florerer om hun skal fortsette eller ikke slår Audestad fast, - så dette er en ren og skjær hyllest til dronninga av skisporet! Jeg tror alle respekterer det hvis hun legger opp nå, men langrenn blir aldri det samme uten henne. Dét er sikkert!

Selfie: Et stolt øyeblikk for Charlotte Audestad, da hun fikk møte sitt forbilde Marit under ski-VM i Falun. Foto: Charlotte Audestad