- Vi skal delvis stenge gaten bak Hjorten Kjøpesenter i tiden som kommer, forteller Erik By, anleggsleder hos Stjern Entreprenør.

- Det gjør vi fordi vi trenger plassen til å ta i mot varer i forbindelse med det nye hotellet som skal bygges i Fillan sentrum.

Stenging fra og med førstkommende uke

Stengingen av veien bak kjøpesenteret kommer til å begynne førstkommende uke.- Da skal vi montere krana vår. Og når vi får satt krana der vi tenker, kommer vi til å få bilene med de tunge varene som betong, armering og element nærmere hotelltomta.Entreprenøren kommer til å bruke parkeringsplassen bak senteret hvor det står en brakkerigg oppført i dag, som lagerplass, og parkeringen mellom Hjorten Kjøpesenter og riggen blir også stengt som følge av byggevirksomheten forklarer anleggslederen.

Tidevis åpent

Veien kommer forøvrig ikke til å være stengt hele tiden, slår By fast.- Vi åpner for ferdsel i sentrumsgaten mellom torsdag klokken 15 og frem til mandagsmorgenen klokka 07.

Dermed kommer veien til å være åpen for trafikk hver fredag, lørdag og søndag, samt hver dag de tre siste ukene på juli.- Den delvise stengingen av veien vil vedvare frem til våren 2016. I hvertfall ikke lenger enn det, legger anleggslederen til.