- Vi utvider tilbudet ved Sula rorbuer for å gi et tilbud til flere enn bare fiskere, forteller Odd Larsen, daglig leder i Sula rorbuer.

Fra før har anlegget 60 sengeplasser med selvhushold, bestående av gamle og nye rorbuer, og et havhotell.

Men nå investerer han stort i ny resepsjon, eget kjøkken og spiserom for like mange gjester, som skal stå ferdig i løpet av april.

Satser på helårsdrift: Ny resepsjon, spisesal og møterom er under bygging ved Sula rorbuer. Bildet er et arkivbilde slik det så ut før byggingen startet.

- I resepsjonen bygger vi peisestue med 20 sitteplasser. I det samme bygget er det kombinert spisesal og møterom, med plass til 60 gjester. Vi har også et aktivitetshus på 210 kvadratmeter, med solarium, billiard, treningslokale, skyting med pil og bue og luftgevær, dart og ballkast. I tillegg har vi fra før kajakker, kanoer, robåter og sykkelbåter. Og vi har 18 motorbåter til utleie, forteller Larsen.

Nå ansetter de også egen kokk, med tanke på helårsdrift fra kommende høst.

- Vi vil da satse på matservering med hovedvekt på fisk og sjømat. Peisestuen vil være åpen daglig for enkel servering, som et tilbud også for gjester som ønsker å ta en dagstur til Sula,

Neste sommer vil et fem mål stort uteareal være ferdig, med lekeplass, volleyball, minigolf og andre aktiviteter.

- Dessverre blir utearealet ikke ferdig til sommeren på grunn av at plenen ikke er helt i orden, i følge Larsen.

Han tror det utvidede tilbudet vil tiltrekke andre typer gjester.

- Jeg ser for meg at det blir mer aktuelt for familier som ønsker et tilrettelagt program for aktiviteter, og bedrifter, som ønsker noe annet enn bare møterom og overnatting, sier Larsen.