Onsdag 5.desember drar håndballgruppa i Frøya IL til med juleshow i Frøya kulturhus. På plakaten

- Artistene som kommer er Tore Johansen, Ivar Grafseth med flere, så dette vil forhåpentlig bli en humoristisk og trivelig førjulskveld. Det er ei familieforestilling, så her er det god anledning til å ta med hele familien for å få julesteming og oppleve humor og sang på høyt nivå, forteller Eli Kristin Fredagsvik og Therese Solli i håndballgruppa.

I samarbeid med lokale bedrifter

Sistnevnte jobber også i Bewi, og det er et samarbeid med den lokale bedriften som har fått i stand juleshowet med tilreisende artister.

- Tanken til Bewi er at håndballen på Frøya skal sitte igjen med et overskudd, slik at de kan fortsette den godt jobben de gjør i dag med god trening og utvikling av talenter, sier Solli.

I tillegg til hovedsponsoren, er flere andre lokale bedrifter med på sponsing av juleshowet.

Takknemlig for "oppdraget"

- Håndballgruppa på Frøya har fått forespørsel om å stå for selve arrangementet, og det har vi takket ja til og er takknemlige for. Vi håper folk kjenner si besøkelsestid denne kvelden, sier Fredagsvik og Solli.

Før konsertstart vil håndballgruppa stå for salg av kaffe og kaker, pølse m/brød og brus

- Ønsker alle i øyregionen hjertelig velkommen og håper folk har anledning til å sette av et par timer i ei travel førjulstid, sier håndballdamene.