Liverpool-supporterne Hege Jeanette Berg og Jørn Are Johansen fra Frøya ønsket å spille på sin felles kjærlighet til Premier League-klubben Liverpool da de ga hverandre sitt ”ja” forrige uke.

Ikledd i helrøde trøyer kunne de nygifte bli erklært som rette ektefolk av notarius publicus hos byfogden i Trondheim.

Hunden Liverpool-oppkalt

- Vi er fotballgale begge to. Liverpool er livet vårt. Hunden er til og med oppkalt etter Liverpool-legenden Jamie Carragher. Det var faktisk Liverpool som førte oss sammen, forklarer Hege på årsaken til den noe utradisjonelle bekledningen under vielsen.

- Vi er ikke sånne ”brudekjole-folk”

Paret møtte hverandre for første gang hos en felles venn under Champions League-finalen i 2005. Liverpool gikk av med seieren, og det gjorde kjærligheten mellom Hege og Jørn også.

- Da vi bestemte oss for å gifte oss var vi enige om at vi ville gjøre det på vår egen måte. Vi er ikke sånne ”brudekjole-folk”. Vi spurte Anders Espnes om han kunne trykke ”Mr.” og ”Mrs.” og bryllupsdato på Liverpool-trøya fra den første kampen vår i lag, og sånn ble det, forteller Hege.

Overraskende mye oppmerksomhet

På tinghuset smilte de ansatte godt da paret dukket opp i helrødt, og fikk tilbakemeldinger på at dette både så sporty ut og var sporty gjort.

Interessen for de nygifte ble ikke mindre da de kom ut på tinghustrappa.

- Folk stimla litt sammen og mange ville ta bilder. Det var jo ikke så mange som visste at vi skulle gifte oss, så det var litt overraskende med så mye oppmerksomhet.

Og bryllupsreisen? Den går til Liverpool i september, hvor de nygifte skal overvære Premier League-kampen mot Burnley på Anfield.

988 89 562 kirsti.marthine@hitra-froya.no