Vårens norske filmpremierer ble offentliggjort denne uka og nå er det klart, 25. mars blir det endelig premiere på filmen «Alle hater Johan» som er innspilt på Titran.

Lanseringen skulle egentlig funnet sted i fjor høst, men ble utsatt.

– Nå har vi landet på ny premieredato og denne gangen gjør vi alt vi kan for å holde på den, sier produsent i Nordisk film, Elisabeth Kvithyll, til froya.no.

«Alle hater Johan» har Ingrid Bolsø Berdal og Pål Sverre Hagen i hovedrollene, og det kommer til å bli mange øyværinger å se som statister. Manuset er skrevet av Erlend Loe og regissert av Hallvar Witzø.

Den eksplosive komedien beskrives slik:

«Sprengbasen Johan Grande er en einstøing som bor på det lille stedet Titran, ytterst i det forblåste trønderske havgapet. Ei bygd hvor Grande-familien aldri har fått innpass. Familiegården deler han med villhesten Ella og en masse dynamitt. For Johan er glad i Ella og store eksplosjoner, men ikke veldig mye annet. Bortsett fra nabojenta Solvor, da. Hans livs store kjærlighet. Som han ved et uhell kom til å sprenge litt i stykker i ungdomstida. Alle hater Johan er en komedie om Johan Grandes lange og eventyrlige liv, og hans evige kamp for den store kjærligheten».