Der var under en tilstelning på Leia restaurant på Sula sammen med gode kolleger at  Terje Bekken fikk sin påskjønnelse.

Bekken ble ansatt hos i Sulafisk 1. august 1982. Marine Harvest sin produksjonssjef Olaf Reppe sa mye fint om Terje Bekken.

– Han er en omgjengelig, pliktoppfyllende, pålitelig, positiv, ryddig og grei kollega. Terje er praktisk anlagt, og flink til å se løsninger.  Redskap og utstyr tar han vare på som det skulle være sitt eget. Eksempelvis båten Sulafisk, som har vært hans hjertebarn siden 1988. Når båten har vært bortlånt til andre lokaliteter, har ikke Terje trivdes. Når båten ble skadet, ikke av Terje nei, men noen andre, var  ikke Terje lik seg etterpå, fortalte Reppe.

Selv om selskapet har skiftet eiere og navn flere ganger, mente han at Terje fortsatt var den samme.

Marine Harvest ønsket å hedre Terje Bekken for den her trofaste innsatsen, og søkte Det Kongelige selskap for Norges Vel om å tildele Terje medalje for lang og tro tjeneste (minimum 30 år). Søknaden ble innvilget, og Olaf Reppe overrakte medaljen under middagen på Sula. I tillegg vanket det blomster og et gavekort på 3.000 kroner.