Helgepraten:

Navn: Ann Kristin Kjerringvåg Willman

Alder: Ble 49 år for to dager siden

Yrke: Daglig leder for Hitrahallene

Bor: Fillan

Sivilstand: Gift og to barn

Aktuell: med Hitrarittet - det årlige sykkelrittet som Hitrahallene arrangerer.

Beskriv deg selv med tre ord:

Utadvendt, godt humør og like å ha orden.

Hvordan vil du beskrive hverdagen din?

Akkurat nå er den ganske stressende framfor Hitrarittet på lørdag. Det er mye som skal på plass, i tillegg til de vanlig arbeidsoppgavene som skal gjøres for Hitrahallene.Det har blitt noen seine kvelder, men jeg prøver å være ganske effektiv på dagtid og Hitrarittet det ligger godt i rute nå.

Hvilken egenskap skulle du ønske at du hadde?

Jeg skulle ønske jeg klarte å stresse ned og klarte å tenke "det ordner seg sikkert", ikke ha alt på G lang tid i forveien.

Hva gjør du om ti år?

Da bor jeg i hvert fall på Hitra og jobber forhåpentligvis i samme sjanger som nå.

Hva ser du på TV?

Jeg er altoppslukende når det kommer til sport på TV, også liker jeg å se nyheter og filmer. Aller best liker jeg nok å se håndball og fotball, også synes jeg skiskyting er veldig artig.

Hva lytter du til i bilen?

Det går mest i Bruce Springsteen og når jeg skal roe ned, da er det Anders Jektvik jeg hører på. Han kommer snart med ny plate og den skal jeg kjøpe, det er det ikke tvil om.

Er du best til å lytte eller prate i en samtale?

Jeg må innrømme; jeg er nok best til å prate, jeg blir så ivrig. Men hvis gode venninner vil prate og de har noe viktig de vil dele med meg, da er jeg god til å lytte også.

Hvilken kjent person ville du tatt med deg til en øde øy og hvorfor ?

Da hadde jeg tatt med meg Charlotte Audestad, og så kunne hun tatt med seg gitaren og historiene sine. Hun er "lettlivat", flink til å synge og det hadde ikke blitt kjedelig med Charlotte, heller koselig og artig.

Hva var den siste boken du leste?

Bare for deg av Sylvia Day. Jeg har lest de to første bøkene i serien tidligere og mangler nå de tre siste, tanken er at jeg skal fullføre dem når jeg får tid. Dattera mi har forresten lastet ned alle bøkene i serien på iPaden, men det er ikke noe for meg. Jeg liker bøker best i papirformatet.

Hva er ditt beste barndomsminne ?

Jeg har mange gode barndomsminner, men husker godt de mange fine campingferiene med hele familien, hvor vi reiste rundt og campet i Sverige og i Danmark.

Hva serverer du når du får gjester?

Alt mulig, men når jeg ber folk inn, så liker jeg å be dem på raclette-grilling. Gjestene kan velge blant  flere ulike kjøttsorter og ulike grønnsaker, også steker de maten selv. Det tar sin tid, men da sitter vi ved bordet og har fine samtaler og koser oss, mens vi venter på at maten skal bli ferdig, med noe god drikke til. Da koser jeg meg.

Hva vil du vise gjestene av øyregionen?

Naturen på Hitra en skjønn. Med båt vil jeg vise gjestene hvor fint vi har det på øyene utenfor Kvenværet. Også har vi Gammelveien på Akset, Ulvøystien som har både -sjø og inland å vise til, og turen inn til blåskoghytta. Det som er så fint  er at vi kan velge og vrake blant ulike turmuligheter på Hitra.

Har du et godt tips til øyværingene nå i helga?

Kom dere ut i finværet, gjerne på sykkel. Det er fortsatt mulig å melde seg på Hitrarittet, til og med lørdag.Det er meldt knallvær på lørdag, så de som ikke sykler kan ta med seg solstolen, kaffe, mat og flagg -  og sette seg i løypa, kose seg og heie fram syklistene.