- Vi fikk melding i går ettermiddag om at flyet fra Gardermoen var innstilt, så nå blir det buss kl 22 i kveld, sier Frida Elise Hagen.

Hun og 18 andre elever fra Studiespesialiserende påbygging på Frøya videregående, ble rammet av flystreiken da de skulle hjem fra klasseturen til Budapest i dag.

Flyet som skulle føre dem videre fra Gardermoen til Værnes i ettermiddag, ble innstiilt, og etter mange timers venting på flyplassen, venter nå en lang natt i buss og bil.

- Vi har venta siden vi landa i dag kl 16.30. Vi spiller kort og koser oss. Eller koser oss og koser oss, noen er egentlig ganske småsure og nede for telling. Nå vil vi hjem, sier Hagen.

Hun og flere av de andre elevene skulle vært på jobb i helga, og har måttet ringe og si ifra at de ikke kommer.

- Det er jo kjipt at partene ikke kan bli enige og at denne streiken skal gå utover så mange folk, men det er jo sånt som skjer, sier Hagen som virker å ta situasjonen positivt.

- Vi var ei stund redde for at det skulle bli streik før vi dro, men vi kom oss i alle fall nedover. Det var det viktigste, og vi har hatt en flott klassetur utenom dette, smiler hun.