Brannmannskaper og politi rykket ut til en brann i et boligområde på Sistranda like over midnatt natt til lørdag. Garasjen sto inntil et bolighus, men brannmannskapene greide å hindre at brannen spredte seg over i bolighuset, der det skal bo en enslig eldre dame.

Folk på stedet forteller at det virket som om brannmannskapene en stund hadde problemer med vannslangene, og at dette skal ha gjort at det tok en tid før slokningsarbeidet kunne ta til. Men denne opplysningen har ikke lokalavisa fått bekreftet fra Trøndelag Brann og Redningstjeneste.

Det var tidlig meldt at røykutviklingen stammet fra en av boligene på Øvergården, som tilhører det kommunale bofellesskapet innenfor tjenesten funksjonshemmede. Men dette stemmer altså ikke. Den nedbrente garasjen lå imidlertid i nærheten av Øvergården, og helt i nærheten av kommunehuset på Sistranda.

Det var ingen biler i garasjen, og den var ifølge folk på stedet heller ikke tilkoblet strøm.

- Det er for tidlig å si noe om brannårsaken. Det vil den videre etterforskningen vise, sier politiets operasjonsleder til lokalavisa. Ingen personer ble skadd i brannen.

Garasjen brant helt ned. (Foto: Petter Vidar Vågsvær/Videoavisa)