Tradisjon tro arrangerte Hemnskjela Oppvekstsenter den årlige Vårkafèn den 31 Mars.

Det var et godt oppmøte av foresatte, søsken, besteforeldre, naboer og kjente. Stas var det også at ordfører Ole Haugen kom.

Både barnehage og skole sto for veldig bra og imponerende underholdning.

Barnehagen viste film av de minste barna på sjøstjerna. Storbarn dramatiserte Bukkene bruse og fremførte fin sang og dans.

Det var tydelig at skolen har lagt ned mye tid og øving på Kardemomme by. Her var det flere elever som imponerte med skuespill og sang. De har vært kreative og laget fine kulisser. De tok oss med på en reise igjennom Kardemomme by der de hadde byfest, røverne røvet tante Sofie og de slukket brannen i tårnet.

Skolen avsluttet med egenprodusert sang «Hårklipp under tvang». Det var en fengende og morsom sang hvor avtroppende rektor spilte med på gitar.

Etter underholdningen var det salg av kaffe, kaker og lodd. Elevene solgte også egenprodusert påskepynt. Dette ga elevene god inntekt, som de skal bruke til skoletur.

Politimester Bastian ved Bastian Mikalsen Jørstad var dagens konferansier, og hadde god kontroll på både program og livet i Kardemomme by.  
Ordføreren takket for innbydelsen og hadde med påskeegg til barna.  
4 elever fra 1 klasse imponerer med sangen «Papegøye fra Amerika».
Line Wingan sto for fin solodans.  
Røverne Kasper, Jesper og Jonatan både sang og røvet.  
Tante Sofie ved Vilde Hammer Nordsæther hadde god kustus på røverne.  
Gjengen samlet i Kardemomme by.
 Storbarn i barnehagen med sang og Bukkene bruse.