I tre år har Frøya bibliotek hatt en serie med møter om forskjellige land på Sistranda. Fra mennesker som kommer fra de landene, men bor i Øyregionen.

Lørdag 19. november er det mulig å høre mer om Spania. Ariadna Szczybelski, Miriam Betrian Sampietro og Llum Penades skal fortelle om regioner i landet, de største byene, tradisjonene og om sine egne minner fra Spania.

Du skal også få høre om hvorfor det er verdt å besøke landet og om noen forfattere fra Spania. Det blir mulighet til å stille spørsmål til damene og dele minner fra Spania hvis du allerede har besøkt landet tidligere.

«Møt landet mitt» er et integreringsarrangement som ble startet av Frøya bibliotek i 2019, som gir folk fra forskjellige land som bor på Frøya en mulighet til å fortelle om både kulturen, litteraturen, historien og geografien fra hjemlandet sitt.

Tidligere har de hatt møter om: Litauen, Polen, Italia, Canada, Portugal, Brasil, Russland, Bulgaria og Ukraina. Nå er det Spania som står for tur, og i januar blir det foredrag om Marokko.