Russeavisene fra rødrussen på Hitra og rødrussen på Frøya er nå ferdig i trykken og til salgs. Hovedoppslaget i Hitrarussens avis "Hitra-Hitra" handler om en mystisk greie med mat, som skal ha manipulert skoleromantikken.

- Guttene var helt ute av kontroll, skriver avisa, og hevder at overmaskuline gutter fra 3STA gjør undervisningen problematisk. Testosteron-innholdet var nemlig så høyt at jentene ble helt forstyrret.

- Guttenes maskuline utstråling gikk gjennom både vegger og tak, og skolens kantine lignet mer og mer på en dyrehage, der alle jentene ville ha en bit av disse hulemennene, skriver avisa, og spør: - Hva hadde skjedd?

Etter intens etterforskning fant de svaret, som viste seg å være ganske overraskende. Den som kjøper/leser avisa, får se svaret.

Ellers inneholder avisa en fyldig presentasjon av alle elever og yndlingslærere, gullkorn sagt gjennom tre år, reisebrev og bilder fra "The 80`s onsdag" og "kjønnsskifte-tirsdag".

"Børges Movie-hjørne" inneholder filmanmeldelser der kjente ansikter fra skolemiljøet preger filmplakatene. Redaksjonen har funnet plass til en oversikt over "hvordan hooke babes med fettgliset", og selvsagt er det gitt plass til noen sleivspark til de andre klassene på skolen. For å nevne noe.

Inntektene fra salget av "Hitra-Hitra" går til Livsglede for eldre på Hitra.