–Jeg er faktisk litt overrasket over hvor mange politikere som møtte opp. Jeg er også overrasket over at så mange ikke visste hva som egentlig er bygd her oppe, sier Lars Anders Helgemo.Seks partier på plass

Hitras nye motorsenter like ved Rv 714 i Neverlia mellom Sandstad og Fillan ble offisielt åpnet i juli i år. Torsdag var visepresidenten i Norsk motorklubb blant de totalt fjorten frammøtte på ei befaring ved anlegget. Blant gjestene var også representanter fra alle de seks politiske partiene som denne perioden sitter i kommunestyret på Hitra.

– Det er ordentlig artig at alle tok seg tid til å komme. Vi savner egentlig ingen, men skulle det være også være andre som kunne tenke seg å se hva vi har fått til her oppe, er det bare å ta kontakt, sier Gunnar Strand i Norsk motorklubb (NMK) Hitra.Han var initiativtaker til befaringa og legger ikke skjul på at bakgrunnen for arrangementet er at motorklubben ønsket å vise seg fram som en verdig kandidat til å motta Lerøy Midnor-midlene. - Jeg har ikke vært på noe anlegg i Norge med så stor høydeforskjell. Anlegget er flott for publikum, og det må være flott også for det resterende næringslivet her, skryter Helgemo.Her er politikerne som deltok på befaringen i Neverlia: Lars P Hammerstad (Hitra Sp), Svein Bertil Sæther (Hitra SV), Leif Bakeng (Hitra KrF), Olaus Selvaag (Hitra Høyre), Kjersti Marie Hestnes Hjertø (Hitra Høyre), Ole Haugen (Hitra Ap), Per Ervik (Hitra Frp), Karl Leo Norum, (Hitra Frp) Ragnhild Nordal (Hitra Frp).LES MER OM SAKEN I HF TIRSDAG 7. AUG.