Den unge mannen som siden tidlig i morges har vært savnet etter ei bilulykke i Skarsvågen, har nå seint i ettermiddag meldt seg for politiet på Frøya. Han blir nå tatt hånd om av lensmannen, og lege er tilkalt for å sjekke hans tilstand.

Ifølge politiets operasjonsleder Leif Berglund kan det tyde på at mannen har vært svært heldig i det kraftige sammenstøtet. - Siden lege er tilkalt, og det ikke er rekvirert ambulanse, kan det tyde på at det ikke er akutte, alvorlige skader vi snakker om, sier Berglund til hitra-froya.no.

Utforkjøringa har likevel vært av det svært kraftige slaget. Bilens motor ble for eksempel funnet flere titall meter fra bilvraket. - Ut i fra de rapportene vi har fått, har vi vært bekymra for at personen kan ha pådratt seg høyhastighetsskader. Vedkommende kan se helt uskadet ut, men ha pådratt seg alvorlige indre skader, sier Berglund.

Politiet sier de ser svært alvorlig på at mannen ikke har varslet fra om ulykken. - Her måtte vi iverksette en større redningsaksjon, og folk har vært veldig bekymra når vedkommende ikke dukket opp. Dette ser vi alvorlig på, sier Berglund.

TOTALVRAKET ETTER ANTATT FYLLEKJØRING, LES MER HER

Politiet tror fortsatt det dreier seg om promillekjøring. Det var klokka 03.35 natt til søndag politiet fikk et tips om at en person muligens kjørte i beruset tilstand. Klokken 04.10 kom meldingen om at den samme bilen har krasjet, ikke langt fra stedet der en ung kvinne omkom i en bilulykke for få uker siden.

- Veivesenets ulykkeskommisjon samt politiets teknikere har i dag vært på ulykkesstedet for å gjøre sine undersøkelser. Deretter vil etterforskningen si noe om årsaker. Men vi tror fortsatt det var snakk om promillekjøring, ja, sier Berglund.

HAR DU BILDE? Send til post@hitra-froya.no eller MMS til 2097 med kodeordet HFTIPS

Teknikere fra veivesenet og politiet jobbet i dag på ulykkesstedet. Foto: Petter Vidar Vågsvær
Foto: Petter Vidar Vågsvær