For når Coop Hamarvik skal ha årsmøte, er det blitt en tradisjon med "årsmøtekonsert". Denne gangen er det velkjente Bettan, eller Elisabeth Andreassen, som kommer til årsmøtet for å underholde. Det skjer i en konsert i Frøya kulturhus den 28. april.

- Coop Hamarvik vil gi sine medlemmer, kunder og andre interesserte kulturopplevelser, som en gest for den oppslutning de har som en lokaleid aktør i et tøft marked, sier daglig leder Audun Klev.

2011 ble et omstillingsår for selskapet. Etter å ha omsatt for 58 millioner kroner, lagt ned en butikk på Melandsjø og opprettet en ny butikk på Sistranda, sitter Coop Hamarvik SA igjen med et driftsresultat på 427.000 kroner, forteller selskapet i en pressemelding.

- I en tøff hverdag med stor konkurranse i alle bransjer, registrerer vi med tilfredshet at omsetningsnivået har vært stabilt ved de fleste avdelinger.  Totalt er det en nedgang i omsetningen på knapt tre millioner, eller 4.8 prosent. Dette skyldes nedleggingen av Coop Marked Melandsjø. På den andre siden er det en økning i omsetningen for Coop Elektro med 30 prosent, forteller daglig leder Audun Klev i Coop Hamarvik.

Daglig leder Audun Klev