Frøyafestivalen starter rett over helga salget av billetter til sommerens festival. I en ukes tid framover blir det mulig å kjøpe festivalpassene vesentlig rimeligere enn prisen blir i døra ved festivalstart.

- Vi får jo hvert år noen kommentarer om at det er for dyrt. Ved å kjøpe nå i februar kan man spare 500 kroner. Ikke minst for en familie på fire-fem personer er det jo en pen sum penger å spare ved å kjøpe nå, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

Senest i fjor kom det innspill på at enkelte syns billettprisen er for høy. Stenhaug forklarer at Frøyafestivalen, på linje med en rekke andre festivaler, tilbyr billettene billigere nå tidlig på året. Han har også i tidligere intervju snakket om hvordan det blir stadig dyrere å sikre seg de gode festival-artistene og at prisnivået har steget kraftig de senere årene.

- Én ting er sikkert – billettene blir ikke billigere enn i neste uke. Fra nå av stiger prisene gradvis måned for måned, sier han.

Frøyafestivalen begynte for få uker siden å slippe nyheter fra årets program. Til nå er navn som Vamp, Johnny Logan, Ole Paus trio og De Lillos blant de kjente artistene denne sommeren. Frøyafestivalen arrangeres i år fra 6.-8. august.

Lokalavisa har samlet mye festivalstoff fra både i fjor og år på adressen www.hitra-froya.no/froyafestivalen