Et vogntog kjørte av veien i 60-sonen på Fv. 714 i Barmfjorden ved 13.30-tida i dag. Ulykken skjedde i den krappe svingen rett etter rettstrekninga ved det tidligere samvirkelaget. Vogntoget har vært på vei i retning frøya da det i venstresvingen har skjenet ut, brettet ned autovernet og rullet ned den bratte skråninga.

Vogntoget tok fyr i ulykken og det utviklet seg raskt en voldsom brann.

Sjåføren ikke i førerhuset da det brant

Sjåføren skal ha kommet seg ut av bilen før brannen nådde førerhytta. Skadestedsleder Per-Arne Willmann sier til lokalavisa at det foreløpig ikke er kjent om sjåføren kom seg ut ved egen hjelp eller ble hentet ut av folk som kom til stedet.

Sjåføren er sendt til sykehus med et Seaking redningshelikopter. Sjåførens skadeomfang er ikke kjent.

Hørte kraftige eksplosjoner

Det brant voldsomt i bilvraket, og folk i området har hørt flere svært kraftige smeller i forbindelse med ulykken. Skadestedsleder Willmann forklarer at det var flere av bildekkene som eksploderte. Vogntoget skal ifølge brannvesenet ikke ha vært lastet med farlig gods, men derimot med papir, papp eller lignende.

Brannvesenet har vært ned til bilvraket med røykdykkere.Lokalavisa får ved 15-tiden beskjed om at veien er åpnet igjen for øvrig trafikk.

Saken oppdateres.

Hitra brannvesen er på stedet og
(Foto: Einar Brendboe)
(leserfoto)
(leserfoto
(leserfoto)