Arbeidet med opptegning av det nye turkartet for Frøya er i full gang. Og sammen med lokalavisa Hitra-Frøya arrangerer Frøya turlag i ukene framover en bildeinnsamling for å få inn bilder til omslaget til turkartet.

Fram til 5. april håper Gunhild Riiber i turlaget at folk tar med kamera ut på tur og/eller finner fram tidligere fotograferte bilder fra frøyanaturen.

- Som selve kartet, er også innsamlingen av bildene tenkt som dugnadsarbeid, der hver liten skjerv monner. Vi håper folk bruker helga og påska til å ta bilder, eller bla litt i egne arkiver for å finne sommerbilder også, sier Riiber.

SLIK SENDER DU INN:

Send epost til post@hitra-froya.no.

Mobilbilder sendes med kodeord HF TIPS til nr. 2399.

Skriv hvor bildet er tatt og hvem fotografen er.

Frøyavandreren

Tidligere har dere lokalavisa-lesere vært med å avgjøre hvilke turmål som skal inn i den kommende kjentmannsprøven, også kalt "Frøyavandreren".

Hele 40 poster er med, og det skal henge høyt å kunne titulere seg som Frøyavandrer, og få planketten som er utformet. Da må man ha registrert seg på samtlige 40 poster. Men Riiber forteller at det også vil bli utformet merker for folk som har besøkt et visst antall poster