Den nye plata deres «Dansen som en lek» er nå i platebutikkene. Og nå er altså Carmen på Norsktoppen,og du kan være med på å stemme på din favoritt.

Carmens forrige CD, «I sammen» kom høsten 2003. Den gang ga de ut plata på egen hånd, og hadde et begrenset salgsapparat. Den nye skiva utgis på Tylden & co, og fås kjøpt overalt hvor folk kan forvente å få kjøpt musikk.Orkesteret Carmen har bare eksistert i rundt fem år, men det er drevne musikere som står bak navnet. Flere av dem har sterk tilknytning til Frøya.Vokalist Arthur Gipling har bodd på Frøya de siste ni årene, men bygutten har også tidligere hatt mye befatning med kommunen.

– Jeg gikk på videregående, på fiske og fangst, på Frøya. Og i 1981 ble jeg spurt av Morten Hvattum om jeg kunne tenke meg å være med i Rohlo. Så der startet min musikalske karriere på Frøya, smiler Arthur, som i dag jobber i Sparebanken Midt-Norge.Sula i juniCarmen er etter hvert blitt et etterspurt danseband, og har mange spennende jobber å se fram til dette året.–I forbindelse med plateslippet skal vi på releasecruise på Stena Saga mellom Oslo og Fredrikshavn. Det blir den 7. februar. Og så skal vi spille på dansegalla i Skaunhallen den 3. mars, sammen med Micke´s. Begge bandene vil spille gratis, og inntektene fra dansegallaen skal gå til bassist Gunnar Forbords datter, Tonje, som ble hardt skadet i ei trafikkulykke i september 2005. For oss er det en stor ære å få være med på dette, sier Arthur.– Og så gleder vi oss veldig til juni, da vi skal spille på Suladagan. Det ser vi fram til, sier Arthur Gipling i Carmen.STEM HER