Hitra Vektløfterklubb har akkurat avviklet årets siste seriemesterskap, denne gangen med 13 deltakere. Stevnet besto også denne gangen av en del lokal kniving om beste poengsum i de forskjellige klassene.

Marius og Eddy

Den ene lokale kampen var mellom Marius Haranes og Eddy Knutshaug, totalt i rykk og støt var det bare 1 kg som skilte dem, Marius med 131 kg og Eddy med 132 kg.

Poengmessig stakk Eddy Knutshaug av med seieren med 217,7 poeng

Kim og Runar

En annen lokal kamp (selv om de løfter i forskjellige vektklasse) besto av Kim Aleksander Kværnø og Runar Scheie.

I antall kg rykk og støt stakk Runar av med seieren med 146 kg mot Kim Aleksander med 144 kg. Poengmessig var Kim Aleksander klart best med 225,7 poeng.

Odin

Blant nybegynnerne deltok også denne gangen Odin Røstvik som også forbedret sin rekorder og viste til fin teknikk så langt.

Kevin

Nevnes må også Kevin Lund med 117 kg i rykk og 145 i støt, totalt 307 poeng, noe som betyr at Kevin nå hevder seg godt i landsammenheng i sin klasse.

Gabriel

I senior klassen deltok denne gangen en for oss ny løfter. Gabriel Carvajak trener sammen med Kevin Lund på Brekstad og løftet 85 kg klassen, med til sammen 205 kg og 247 poeng. Dette er imponerende løfting etter å ha trent rykk og støt over relativ kort tid.

Kim Aleksander løftet også til ny kretsrekord, denne gangen med 66 kg i rykk i klassen ungdom 56 kg.

Tina og Kim

Tina Marita Kvørnø løftet også denne gangen meget godt sikret seg nok en gang ny kretsrekord, denne gangen med totalt 100 kg i rykk og støt i 58 kg-klassen både for ungdom og junior.

Broren Kim Aleksander løftet også til ny kretsrekord, denne gangen med 66 kg i rykk i klassen ungdom 56 kg.

Oppsummert var dette et meget vellykket mesterskap rent poengmessig. Det viser seg at flere har fått tilbake formen og gnisten etter sommerferien, noe som lover godt i da flere store mesterskap venter i høst,