Utsolgte billetthefter sa sitt om at publikum hadde store forventninger til Frøya teaterlags forestilling i går. Og skuespillerne skuffet ikke. Det gjorde heller ikke det meget unge teaterbandet, bestående av 17-åringene Børge Hammervold, Jonas Kjønnøy og John Arne Riiber, samt 20 år gamle Daniel Kjønnøy. Guttene skal ha en stor del av æren for at forestillinga ble så bra som den ble.

Allerede før sceneteppet gikk til side runget latteren i salen, etter at en blant publikum hadde fått smittsom latterkrampe. Og med det var stemningen satt, og slik fortsatte det gjennom de to hele timene forestillinga varte.

Rådmann Fjørstad ble glimrende parodiert, det samme ble hun som alltid kommer litt for seint til øvingene i Havdur, alltid med medbragt strikketøy. Vi kjente oss igjen i samtalene de eldre i mellom, og ikke minst i barnepraten, og det var heller ingen tvil om at hitterværingen Agnar Ainnsless, som hadde flytta til Frøya, hadde en nær slektning med liknende navn i nabokommunen. Også innslaget med "postordrebruden" kunne man nikke gjenkjennende til.

Mona Skarsvåg og alle de andre i Frøya teaterlag kan være like fornøyde som publikum etter kveldens forestilling, og gjerne begynne å tenke på neste års teateroppsetning.

LES MER I TIRSDAGENS HITRA-FRØYA

INTERNETT: Det er mer enn værmeldinga man kan finne på internett.
GJENKJENNELIG: Da det siste Havdur-medlemmet som vanlig kom litt for seint til øvinga, medbringende strikkinga si, runget latteren i salen.