Tidlig denne uka ble det kjent at Terje Svendsen ikke vil ta gjenvalg som styreleder i Rosenborg Ballklubb. Ftballklubben er da på sjefsjakt, og ifølge Adresseavisen hviskes det om at Leif Inge Nordhammer fra Frøya er en mulig kandidat for styreledervervet i RBK.

På tidligsommeren i år ga Nordhammer seg som mangeårig konsernsjef i Salmar. På direkte spørsmål fra avisa er ikke den tidligere Frøya-spilleren avvisende til at styrejobben i RBK nå kan være interessant.

- Det er hygelig å bli nevnt i den sammenhengen. Men hva skal jeg si? Jeg får svare dersom jeg skulle bli spurt, sier Nordhammer til Adresseavisen. På spørsmål om han har tid til en toppjobb i RBK, svarer han:

- Akkurat nå har jeg vel det. Men en må ha lyst også. Jeg er uansett ikke fremmed for tanken om å engasjere meg litt mer. I en eller annen sammenheng.

Tidligere i år gikk Nordhammer og Salmar-kompanjong Gustav Witzøe inn med 2,5 millioner kroner hver i et investeringsselskap som skal bidra til at RBK kan kjøpe spillere.  Også Rema 100, Sparebank 1 Midt-Norge, Hent og RBK er med i dette selskapet, hvor Nordhammer er styreleder og talsmann.

- Vi gjør det med både følelser og foruft, sa Nordhammer til lokalavisa Hitra-Frøya da nyheten ble kjent.