Supen pøbb på Bogøya skulle etter planen åpne for sesongen i påska. Men etter at publikum stemte fram Frøya som sørtrøndersk reisemål for TV2s «God morgen Norge», og tv-teamet hadde satt sine øyne på Bogøya, var det ikke annet å gjøre for pøbbvert Torleif Skatvold å komme seg utover og åpne pøbben for anledningen.

Teamet kommer til Frøya søndag kveld, og har satt av hele mandagen til å filme det som skal bli et kvarters innslag på «God morgen, Norge» allerede neste fredag.

Reporter Cristina Eriksen forteller at de ikke har det fulle kjøreskjema helt klart.

- Det vi vet er at vi skal være med på kamskjell-dykking, og at vi skal besøke Supen pøbb mandag kveld, sier hun.

Torleif Skatvold gleder seg.

- Det blir spennende. Jeg tror det kan bli god reklame, ikke bare for oss, men for hele øyrekka.

Supen Pøbb på Bogøya går nå inn i sin femte sesong som et sommer-etablisement på det som er den minste befolka øya i den sørlige øyrekka. Torleif Skatvold forteller at man ikke har sommerplanene for pøbben helt klare ennå.

- Vi skal ha åpent i påska. Og sommersesongen starter for fullt ved Sankthans. Da skal vi holde åpent seks dager i uka til etter fellesferien. Men når det gjelder festene, så har vi ikke bestemt datoene helt ennå. Vi må se det litt an, og tilpasse oss etter blant annet festivalene i øyrekka, forteller Skatvold.

Han sier pøbben har hatt stor suksess med sine arrangementer, men at veldig mye avhenger at godt vær.

- Lokalbefolkninga slutter veldig godt opp, men vi er jo avhengig av båtfolket finner veien, sier Torleif Skatvold.