Det klarte heller ikke jentebandet Gasoline, men de var garantert festivalens fredagsband som hadde flest mannlige tilhengere.

Som å hoppe etter Wirkola

Det ble som å hoppe etter Wirkola, for å bruke en utslitt klisje. Det var bra, men svarte kanskje ikke helt til alles forventninger. For hvordan kan fem jenter framføre sangene som fire danske menn inntok hit-listene med for rundt førti år siden? Noen blant publikum hadde da også misforstått, og trodd at det var selveste Gasolin som hadde gjenoppstått, og skulle opptre på Frøyafestivalen.

Kjent og ukjent

Men om jentene verken hørtes eller så ut som sine helter, så trakk de mange tilhørere til scenen i teltet, der de leverte både låter som publikum kjente fra før, og en del mindre kjente for den norske Gasolin-fansen.

Festivalgjengerne danset og sang med, på gamle slagere som "Hva gør vi nu, lille du", "Kvinde min",  "Det bedste til meg og mine venner", "Strengeleken" og andre av Gasolins populære sanger. Og mens det ofte er det kvinnelige publikummet som står fremst ved scenekanten under konsertene, var det mest menn som trakk mot de fem flotte damene i det danske jentebandet Gasoline.

Det var definitivt mest menn foran scenen da damebandet Gasoline rocket Frøyafestivalen.