Maiken Julie Jenssen Aune fra Barmfjorden ga klart signal til Bruce Springsteen om hva hun ønsket seg, der hun sto helt inntil scenen da ”The boss” spilte i Bergen sist uke.

- Jeg hadde skrevet ”Kiss me” i hendene. Da Bruce så det kom han bort til meg og kysset meg på kinnet. Det var helt sykt, for det var jo andre gangen han kysset meg, forteller Maiken.

Første gangen hun var heldig var i 2009.

- Da hadde jeg skrevet ”Please kiss me, Bruce” i hele fjeset. Jeg sto ved scenen, og da han kom ut før konserten begynte, så jeg at han kom mot meg.  Da han kysset meg ble jeg bare helt stum og sto og smilte. Det var bare helt ubeskrivelig, sier Maiken.

Da hun igjen ble kysset av helten sin denne helga var det ekstra stort.

- Jeg hadde ikke forventet at han ville komme bort til meg igjen. Det er noe man opplever bare en gang i livet, så jeg trodde ikke jeg skulle få oppleve det to ganger. Da begynte jeg bare å skrike. Jeg trodde ikke det var mulig i skrike av glede, men det var det tydeligvis, sier Maiken.

Og hun gir seg ikke med to ganger. Håpet er at Bruce skal oppdage henne på neste konsert også.

- Han er bare den sykeste artisten, og jeg skjønner ikke at det ikke går an å like han. Man må på konsert for å skjønne hvor bra han er. Jeg skal prøve å komme meg til hjembyen hans New Jersey neste gang han har konsert der. Da skal jeg skrive ”Kiss me” i både hendene og ansiktet. Om han kysser meg da så besvimer jeg, ler Maiken.