Trondheimsbandet Departure, med melandsjøværingen Fredrik Endestad Jensen som trommeslager, slapp sist uke sitt debutalbum "Razorblades & Lemonade". Det har gitt dem mye spilletid på radio og oppmerksomhet rundt omkring.

I sommer blir Fredrik Endestad Jensen å se og høre på hjemmebane under Hopsjødagene. For nå bekrefter arrangøren at Departure skal spille på Hopsjøbrygga samme kveld som Dumdum Boys inntar brygga 20. juli.

HØR DEPARTURE: Hør låter fra albumet på Spotify eller spill av videoen "We just got carried away" i bildet til høyre (nettutgaven)

Handelsstedet Hopsjø forteller at det allerede er stor pågang og forespørsler rundt DumDum Boys første konsert i øyregionen på mange år.

Mange Hitraartister på samme kveld

- Vi starter med billettsalget på fredag og da legger vi ut for salg alle kveldsarrangementene. En god del forbeholdes festivalbilletter slik at det vil være litt ulikt antall på hva vi kan legge ut, men vi påregner stor etterspørsel så her er det om å være tidlig ute, sier Tom Skare i Handelsstedet Hopsjø.

Kvelden i forveien blir viet enda flere lokale artister. Overskriften for kvelden er "Hitraartister". Her har Hopsjøbrygga sikret seg avtale med Ulf Risnes, Vivian Svankild (m/band), Therese Ulvan (m/band), Reload, Charlotte Audestad (m/band), Bladed m/Anita Kaasbøll og Anders Jektvik (m/band).

Ruster opp brygga

Hopsjøbrygga bruker for tida stor innsats og ressurser på å sette i stand handelsstedet.

- Denne uka skal ny bar i 2. etasje være ferdig. Her blir det en flott bar, ny stor garderobe og bedre tumleplass. Baren ned i 1. etasje skal også bli ferdig denne uka, samt at det "nye" kjøkkenet skal være klart for å starte prøveproduksjon i. Vår nye kjøkkensjef starter også opp med å sette sitt preg på restaurant og kjøkken denne uka. Nå jobbes det med å få ferdig tegninger for ny utscene på brygga slik at dette skal være klart til Hopsjødagene, forteller Skare.