Det nærmer seg MOT til å glede dagen! Den markeres onsdag 23.november både på Frøya og Hitra, der alle har et felles mål - å glede andre mest mulig, med små midler. MOT-ambassadørene har vært kreative i sine gledesspredende tiltak. I år vil den landsomfattende organisasjonen også forsøke å sette verdensrekord i klemming.

- Hva verdensrekorden er, er vi ikke helt sikre på, men vi håper i hvert fall at du får en klem av en av de 60 000 ungdommene som deltar i MOTs skoleprogram, lyder det fra MOT sentralt.

Øyregionens største klemme-galleri.

Her lokalt håper vi flest mulig blir med på rekordforsøket og at vi i det minste greier å lage øyregionens største bildegalleri av klemmer.

Vi ønsker at du tar bilde klemmen du gir bort til en venn eller ukjent og sender det til lokalavisa Hitra-Frøya. Så vil vi etterhvert lage et bildegalleri av alle de gode klemmene.

Lokalavisas mål er å få fanget flest mulig klemmer på bilde. Begynn allerede i dag!

(Send mobilbilde til nr. 2097 med kodeord HFTIPS (tjenesten koster 5 kr) eller send epost til post@hitra-froya.no. Husk å få med hvem som er på bildet.)

Mange kreative påfunn

Onsdag vil ungdommer på både Hitra og Frøya gjøre mye i forsøket på å gjøre andre glade.

- Noen åpner grendahuset for å lage kaffestund for grenda, andre hjelper til i andre klasser, noen tropper opp med boller i butikken..., begynner lærer Kristina Hegg Reitan når hun skal ramse opp hva Frøya-elevene har for planer onsdag. De har fått "fri" fra skolen for å glede andre.